Dinamo caută un portar care să asigure siguranţă echipei, după un sezon în care Marc şi Naumovski s-au întrecut în gafe. Preşedintele echipei din “Ştefan cel Mare”, Dinu Gheorghe, a avut o discuţie cu Peterson Pecanha, dar cei doi nu au ajuns la nici un acord.

Fotbalistul brazilian a avut pretenţii exagerate pentru posibilităţile dinamovişti. Acesta a vrut un salariu de 10.000 de euro pe lună şi 50.000 de euro la semnătură. Deşi în ultimele s-a speculat despre posibila venire a lui Robert Veselovsky de la Universitatea Cluj, însă Dinu Gheorghe a infirmat. “Vrem un portar, dar nu e Veselovsky, iar Pecanha a cerut mai mult decît putea să îi ofere Dinamo”, a spus preşedintele lui Dinamo la Digisport

Ţinta lui Dinamo: Bojan Jorgacevic
Astfel, „Vamă” s-a reorintat spre un portar străin cu experienţă. FANATIK.RO a aflat că ţinta dinamoviştilor este Bojan Jorgacevic(33 de ani), ultima dată la Levski Sofia. Jucătorul sîrb cu paşaport belgian a jucat la Brugge, Gent, Kayseri Erciyesspor şi are şapte selecţii la naţionala Serbiei. Goalkepeer-ul bergian a fost dorit de Mircea Rednic, care îl cunoaşte foarte bine din perioada cînd a pregătit-o pe Gent şi Standard Liege.

“Sînt mai mult de trei jucători care vor veni la Dinamo. Mîne vin în ţară doi dintre ei cu care ne-am înţeles deja, iar seara vor semna cu Dinamo. Vrem un portar, dar nu e Veselovsky, iar Pecanha a cerut mai mult decît putea să îi ofere Dinamo”, a spus Dinu Gheorghe la Digisport.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.