Dinamo l-a transferat pe mijlocașul croat Domagoj Pavicic (29 de ani).

Dinamo are o misiune extrem de complicată în partea a doua a sezonului. „Câinii” au început să miște pe piața transferurilor. Marți au transferat un fotbalist cu CV interesant, pe Domagoj Pavicic, mijlocaș format în academia lui Dinamo Zagreb și trecut pe la Konyaspor și Aris Salonic.

Dinamo l-a anunțat pe Domagoj Pavicic

„Suntem bucuroși să anunțăm, prin intermediul paginilor oficiale de comunicare ale clubului, transferul mijlocașului croat Domagoj Pavičić la Dinamo București.

Ultima oară în prima ligă din Grecia, la Aris Salonic, Domagoj Pavičić (29 de ani) este produsul Academiei Dinamo Zagreb.

Domagoj Pavičić a evoluat în carieră pentru Lokomotiva Zagreb, Dinamo Zagreb, Rijeka, Konyaspor și Aris Salonic, având un palmares impresionant, 4 titluri de campion cu Dinamo Zagreb și 4 Cupe ale Croației, două cu Dinamo Zagreb, două cu Rijeka.

Domagoj Pavičić a adunat 8 selecții și un gol pentru reprezentativa U21 a Croației, fiind convocat în carieră la toate loturile naționale de juniori”, se arată în comunicatul emis de Dinamo.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.