FC Metaloglobus a suferit prima înfrângere din actualul sezon de Liga 2 în deplasarea de la Călărași, dar se menține pe poziția secundă.

Gruparea din capitală nu au reușit să se întoarcă de la malul Dunării cu niciun punct la capătul unui meci foarte echilibrat, dar sărac în goluri și în faze de poartă. În ciuda eșecului, elevii lui Gabi Manu rămân pe locul 2, egalați la puncte de ASU Poli Timișoara care a remizat 3-3 la Recea.

Jocul nostru de astăzi a fost unul foarte slab, chiar le-am spus și băieților după meci că trebuie să acceptăm acest aspect și să mergem mai departe. Nu am avut prea multe faze de poartă, nu ne-au ieșit schemele exersate la antrenamente, dar acum e foarte important să ne concentrăm pe meciul următor, să conștientizăm aspectele negative de azi și să încercăm să le eliminăm pe viitor.

Un rezultat de egalitate ar fi fost echitabil, mai ales că am avut și o fază la care ni se putea acorda penalty, chiar și gazdele au recunoscut după meci că jucătorul lor a atins mingea cu mâna în careu” – Gabi Manu, antrenor Metaloglobus București.

Etapa viitoare, Metaloglobus va primi vizita formației Viitorul Târgu Jiu.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.