Rapid București s-a impus cu 1-0 în deplasarea de la Csikszereda Miercurea Ciuc și a egalat FC U Craiova 1948 în fruntea clasamentului din play-off-ul ligii secunde. 

Rapid este marea câștigătoarea a etapei inaugurale din play-off. A profitat de remizele albe din meciurile CS Mioveni – FC U Craiova și Dunărea Călărași – ASU Poli Timișoara. La capătul unui meci spectaculos, cu ocazii importante la ambele porții, giuleștenii s-au impus cu 1-0 împotriva lui Csikszereda. Unica reușită a fost semnată de experimentatul atacant Adrian Bălan, în minutul 16, cu o lovitură de cap excelent plasată.

Rapid urcă pe loc direct promovabil

Rapid a ajuns la 36 de puncte în clasamentul din Liga 1, la fel ca FC U Craiova 1948. Csikszereda este ultima în play-off, cu 32 de puncte. Runda următoare, giuleștenii primesc vizita celor de la Dunărea Călărași. Ciucanii se deplasează la Mioveni.

Rapid, victorie mare la Csikszereda. Ce spune antrenorul Iosif

„Nu poți realiza performanțe decât prin sacrificiu și dăruire. Dar trebuie să răspundem și prin partea tactică. Golul l-am marcat printr-o schemă lucrată la antrenament, le-am zis jucătorilor că așa vom marca.

Jucătorii au înțeles foarte bine unde joacă, am schimbat și sistemul. E un rezultat mare pentru noi, am întâlnit o echipă foarte bine organizată, foarte bine pregătită fizic, așa că victoria e cu atât mai mare. Cei de la Ciuc au avut o posesie mai mare, însă a fost statică”, a declarat Mihai Iosif, la finalul confruntării.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.