CSM București a câștigat manșa tur a sferturilor de finală din Liga Campionilor la handbal feminin, scor 32-27 împotriva rusoaicelor de la ȚSKA Moscova.

  • Returul este programat duminica viitoare, de la ora 17:00, la Moscova.

CSM București a făcut un pas important spre Final Four-ul de la Budapesta, după o primă repriză perfectă, cea mai bună din întregul sezon, în care au marcat 20 de goluri. Cristina Neagu a avut ajutoare de nădejde. Lazovic, Omoregie și chiar Bazaliu și-au asumat aruncări de pe linia de 9 metri și au pus în mare dificultate defensiva rusă. Extremele Dembele și Moisă au avut la rândul lor mâini sigure, iar Dragana Cvijic și Crina Pintea au terorizat adversarele.

CSM București a lovit din toate pozițiile!

Pentru CSM au marcat Barbara Lazovic 6 goluri, Siraba Dembele Pavlovic 5, Dragana Cvijic 5, Cristina Neagu 6, Elizabeth Omoregie 3, Laura Moisă 3, Bianca Bazaliu 2, Crina Pintea 2.

Golurile echipei oaspete au fost înscrise de Antonina Skorobogatcenko 6, Daria Dmitrieva 5, Polina Gorşkova 4, Ekaterina Ilina 3, Kathrine Brothmann Heindahl 3, Sara Ristovska 5, Olga Gorşenina 1.

ȚSKA Moscova – CSM București se joacă cu spectatori

Adi Vasile, antrenorul „tigroaicelor”, le îndeamnă la calm pe elevele sale și anunță un retur infernal în Rusia.

„Prima repriză a fost aproape perfectă. Oricât de mult ne-am dori, e foarte greu să repeţi o asemenea repriză în care eşti la cel mai înalt nivel. O să jucăm cu public, lucru care deja pentru noi este un lucru neobișnuit, să avem gălăgie în sală. Va fi un retur foarte echilibrat. Se va juca pe durata tuturor celor 60 de minute. Este unul dintre acele meciuri în care toată munca pe care ai depus-o pe parcursul anului trebuie să se reflecte în acel meci”, a declarat Adrian Vasile, după victoria din turul cu ȚSKA.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.