CSA Steaua a învins-o pe Oțelul Galați, scor 1-0, în ultimul meci al etapei cu numărul 11 din Liga 2. Gruparea antrenată de Daniel Oprița este prima în clasament. 

Unicul gol al meciului disputat pe arena din Ghencea a fost marcat de bulgarul Tsvetelin Chunchukov, în minutul 46, o execuție cu genunchiul din cădere.

Cu această victorie, Steaua a revenit pe primul loc în Liga 2. Are 26 de puncte. Oțelul este pe poziția a 3-a, cu 21 de puncte.

Clasament Liga 2 / FOTO: FRF.ro
Clasament Liga 2 / FOTO: FRF.ro

Ce au zis antrenorii după Steaua – Oțelul

„Oțelul a pus presiune în final. E normal ca echipa condusă cu 1-0 să încerce să egaleze. Noi nu am vrut să riscăm și ne-a ieșit. Ei au pus presiune, dar nu pot zice că și-au creat ocazii mari. Dar e o echipă bună, poate cea mai bună pe care am întâlnit-o în acest sezon.  Îl știu pe Dorinel, am fost colegi, mi-a fost și antrenor. A creat o echipă disciplinată. Primul pas este să prindem play-off-ul, apoi e clar că ne dorim să terminăm e locul 1. Cred că suntem îndreptățiți să vrem asta”, a spus Daniel Oprița.

„A văzut toată lumea că echipa noastră a condus jocul din minutul 1 până în minutul 90. Adversarul nostru foarte bun, de pe primul loc, nu ne-a pus probleme. Îmi pare rău că efortul băieților mei nu a adus cele trei puncte. Le meritam. În prima repriză am avut două-trei ocazii în care puteam să marcăm, dar nu am făcut-o. Îmi asum categoric această înfrângere. Ghencea a însemnat pentru noi foarte, foarte mult, cel puțin la echipa națională… Am și jucat aici un an și ceva. Pentru mine sunt amintiri frumoase la care mă gândesc la ele. Astăzi m-am gândit strict la jocul nostru. E un campionat foarte strâns și depinde doar de randamentul nostru. Obiectivul nostru este play off-ul în acest an și depinde doar de noi”, a comentat Dorinel Munteanu.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.