Lotul lui FC Braşov s-a reunit, miercuri, pentru a pregăti partea a doua a campionatului. După o vacanţă de iarnă care a durat o lună, elevii lui Dan Alexa au avut un prim antrenament la sala de forţă.
De dimineaţă, o parte dintre jucători au făcut vizita medicală, urmâd ca restul să facă testele în data de 13 ianuarie.
Reunirea lotului a avut loc la Stadionul Tineretului, iar apoi jucătorii au făcut primul antrenament la sala de forţă de pe Colina Universităţii.
Dan Alexa a avut la dispoziţie aproape întreg lotul de jucători, doar Ivan Fustar şi Diogo Izata au fost învoiţi pentru încă două zile pentru a-şi rezolva câteva probleme personale.
„Am început săptămâna aceasta cu vizita medicală, cu toate testele pe care trebuie să le facem. Pentru început este OK. Este o perioadă grea, o perioadă de acomodare, venim şi după o pauză destul de lungă, peste o lună de zile. Le-am şi spus-o, nu le va fi uşor. Sunt jucători la care am renunţat şi la care voi renunţa sezonul acesta. Jovanovic încearcă să-şi rezolve un transfer în străinătate şi nu a fost astăzi la vizita medicală. Pe Izata şi Fustar i-am învoit încă două zile, dar sunt jucători profesionişti. Mbombo este un jucător la care nu voi mai apela în acest retur. Leonte ar trebui să rămână în cadrul clubului, este mai bine pentru el. Este o decizie strict tehnică să nu mă mai bazez pe el. Ne aşteaptă trei meciuri foarte importante care ne pot duce în play-off sau în play-out. Încercăm să aducem cel mult 2-3 jucători cu experienţă. Dar pe care să ne bazăm şi anul viitor. Nu mai avem voie să facem greşelile pe care le-am făcut sezonul acesta. Au fost greşeli de concepere a lotului pentru că jucătorii au venit foarte târziu. Încă avem ca obiectiv play-off-ul. Primul meci este capital, cel de la Buzău. Voi face tot ceea ce ţine de mine. Din păcate, am ajuns să jucăm meciurile decisive în deplasare. Ţin foarte mult să am jucători care nu au luat mult în greutate în această pauză. Trebuie să fim profesionişti şi să arătăm bine la ora meciului de la Buzău”, a spus Dan Alexa.
Acesta a stabilit şi primul joc amical din această perioadă de pregătire. Adversar va fi Sepsi OSK 2 Sfântu Gheorghe. Meciul va avea loc sâmbătă, 21 ianuarie, de la ora 11.00, pe terenul sintetic din Sfântu Gheorghe.

Bogdan Rusu se pregăteşte cu „galben-negrii”
La antrenamente a fost primit şi Bogdan Rusu, care a rămas liber de contract după despărţirea de FCSB. Atacantul se antrenează cu lotul „galben-negrilor” până îşi va găsi o echipă unde să joace, în ţară putând continua doar la CS Mioveni.

Lotul prezent la reunire
Portari: Sebastan Micu, Daniel Mutu.
Fundaşi: Marius Burlacu, Antrei Marc, Daniel Dumbravă, Tomislav Sorsa, Tudor Oltean.
Mijlocaşi: Dan Spătaru, Eduard Lambrinoc, Rareş Lazăr, Vasile Constantin, Zoran Mitrov, Andrei Lascu, Alexandru Saim Tudor, Kirill Kirilenko, Alexandru Toderaşcu.
Atacanţi: Adi Chică-Roşă, Milcho Angelov, Tudor Cociş.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.