Derby-ul dintre CSA Steaua și Dinamo este programat marți, în a treia zi de Paști, de la ora 19:00, pe stadionul din Ghencea. 

Biletele la derby-ul din Ghencea s-au vândut ca pâinea caldă. Dinamoviștii au cumpărat toate cele 5.000 de tichete rezervate în peluză și susțin că vor fi cel puțin 8.000. Nici gazdele nu s-au lăsat mai prejos, anunțând deja aproape 20.000 de tichete vândute.

Daniel Oprița a prefațat Steaua – Dinamo

„Pe faza ofensivă, Dinamo are jucători de calitate, tehnici, cu personalitate. Sunt acei jucători străini care au altă mentalitate și asta s-a văzut în multe meciuri. Acolo trebuie să avem grijă.

Noi avem cel mai bun atac. Înscriem în majoritatea partidelor și nu puține goluri. Problemele noastre sunt pe faza defensivă și sperăm să le rezolvăm. Am făcut destule greșeli în ultima perioadă. Dinamo, pe faza ofensivă are un plus acolo în zona de mijloc”, a spus Daniel Oprița, pentru ProSport.

Ovidiu Burcă, înaintea meciului Steaua – Dinamo

„Ne așteaptă o partidă extrem de dificilă, Una dintre cele mai bune, dacă nu chiar cea mai bună din Liga 2. Are jucători care au multe meciuri în Liga 1 și Liga 2, iar antrenorul are foarte multă experiență.

CSA are toate condițiile, are un buget stabil. O victorie ne-ar da foarte mare încredere că ne-am putea realiza obiectivul, acela de a promova.

Noi suntem într-un moment bun, echipa a progresat de la meci la meci. Avem două victorii fără gol primit. Suntem pe un trend ascendent. Avem progres de la meci la meci”, a declarat Ovidiu Burcă.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.