FC Brașov nu a avut câștig de cauză în procesul intentat la TAS împotriva Federației și nu a primit licența pentru sezonul 2023/2024 din Liga 2. De acest lucru profită Progresul Spartac. 

Progresul Spartac a emis un comunicat de presă imediat după aflarea verdictului de la TAS:

Progresul Spartac va continua să joace în Liga a 2-a!  Acum mai bine de două luni, sub cerul învelit de nori de la marginea orașului Buftea, în fața a peste 4000 de spectatori fizici și virtuali, Progresul Spartac pierdea loviturile de departajare care ne consemnau retrogradarea în Liga a 3-a.
Și totuși, odată cu comunicatul postat de FRF acum câteva minute, în care este confirmatul faptul că TAS a respins apelul celor de la FC Brașov de a primi licența pentru Liga a 2-a, clubul nostru va urma să primească o nouă șansă în eșalonul secund al României.
Nu dorim să ne ascundem: din punct de vedere sportiv, nu avem dreptul de a continua în Liga a 2-a. Chiar și așa, povestea circumstanțelor în care am reușit, sezonul trecut, să ne apropiem la doar câteva minute de menținerea în acest campionat sunt absolut remarcabile”, se arată în mesajul transmis de Progresul Spartac.

 

Programul Progresului Spartac în ediția 2023/2024 din Liga 2:

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.