Ceahlăul Piata Neamț s-a impus cu 2-1 pe terenul Concordiei Chiajna, în primul meci de Liga 2 al anului 2024.

Concordia și Ceahlăul sunt două dintre formațiile care luptă pentru play-off în finalul sezonului regular din Liga 2. Meciul dintre ele nu avea cum să dezamăgească.

Oaspeții antrenați de Cristi Pustai au deschis scorul rapid, în minutul 7, prin Moraru. Tot el a dublat avantajul imediat după reluare. Ilfovenii au replicat printr-un penalty transformat de Adrian Bălan. A fost insuficient.

Cu victoria obținută joi, Ceahlăul a urcat provizoriu până pe locul 5, unul de play-off. Are 25 de puncte. Chiajna rămâne în afara obiectivului, pe 9, cu 22 de puncte.

Ce a spus Erik Lincar, antrenorul Concordiei, după eșecul cu Ceahlăul

„Știam de forța lor fizică, au jucători foarte puternici, foarte rapizi, buni pe contraatac. Din păcate, am început foarte prost, am luat acel gol dintr-o situație pe care cred că nu a înțeles-o nimeni. Am acuzat un șoc, a fost greu după aceea. Am avut și noi anumite situații de a marca, dar nu am fost eficienți. Ceahlăul chiar a arătat ca o echipă puternică astăzi.

Calculele sunt complicate acum. Echipa care câștiga astăzi rămânea cu șanse bune de a intra în play-off. Sunt extrem de dezamăgit de acest rezultat, aveam mari speranțe. Mulți dintre jucătorii mei nu au prins cea mai bună zi. Trebuie să câștigăm toate cele 3 etape, nu va fi ușor.

E o luptă, un meci în care toată lumea trebuie să se implice, să alerge. Din amintiri, nu mai poți să joci fotbal, sincer! Credeți-mă, am venit la Chiajna pentru a promova echipa, să promovăm împreună în Liga 1! De această dată, lucrurile nu au ieșit așa cum mi-aș fi dorit. Trebuie să ne gândim doar la noi și la ceea ce vom face pe viitor.

Vom dezbate jocul de astăzi, anumite situații, e un lucru normal. Cred că eu sunt cel mai dezamăgit. Am venit cu mari speranțe și din păcate… nu reușim să ne clasăm pe un loc de play-off…
– Erik Lincar

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.