Unirea Slobozia a învins-o pe CS Mioveni, scor 1-0, și a obținut promovarea matematică în Superligă, când mai sunt de disputat 4 meciuri din play-off-ul ligii secunde. 

Unirea Slobozia are un parcurs fantastic în Liga 2. A ajuns la 53 de puncte și este matematic promovată, pentru prima dată în istoria clubului din județul Ialomița.

Pentru cealaltă poziție direct promovabilă luptă Gloria Buzău, Csikszereda și CS Mioveni. CSC Șelimbăr și Corvinul Hunedoara nu au drept de ascensiune în primul eșalon.

Adrian Mihalcea, după promovarea în Superliga României

„Băieții au sărbătorit, îi las, e seara lor. Nu mă bag în bucuria asta a lor. Vom avea timp să petrecem, însă în două zile avem alt meci și vrem să ducem campionatul cu fruntea sus până la final. Nu vrem să facem jocurile nimănui, cum se gândesc unii. Este o atmosferă frumoasă, însă parcă nu știm să ne bucurăm. Am făcut istorie!

Eu termin contractul în vară, oamenii ăștia m-au angajat pentru a prinde play-off-ul și s-au pricopsit cu o promovare. L-aș supăra pe Dumnezeu dacă nu m-aș gândi să continui. Suntem o echipă tânără dintr-un oraș mic. Dacă voi rămâne, vreau să ridicăm puțin standardele fotbalistice din oraș.

Contează și ceea ce își doresc autoritățile, Consiliul Județean care face parte din organigrama clubului. Trebuie să fim conștienți că va fi greu în Liga 1, avem nevoie de mai multe resurse.

Nu aș vrea să umbresc această promovare istorică cu o retrogradare penibilă. Astea sunt primele mele gânduri. Avem timp să ne gândim, să ne punem la masa negocierilor. Abia după voi lua o decizie”, a declarat antrenorul Adrian Mihalcea, la GSP Live.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.