CSM Constanța a câștigat meciul decisiv cu FCC Baschet UAV Arad. Dobrogencele au cucerit titlul național pentru prima dată în istoria orașului.

CSM Constanța a întrerupt hegemonia lui Sepsi-SIC Sfântu Gheorghe și a cucerit primul titlu la baschet feminin.

CSM Constanța a câștigat meciul decisiv cu FCC Baschet UAV Arad. Dobrogencele au cucerit titlul național pentru prima dată în istoria orașului. Formația de la malul mării a defilat în finala cu Aradul, scor 3-0. În finala mică, Sepsi a trecut cu 2-1 de Municipal Târgoviște.

CSM Constanța, petrecere după câștigarea titlului la baschet feminin

CSM Constanța, CAMPIOANA ROMÂNIEI! Echipa noastră câștigă, la Arad, meciul 3 al finalei Ligii Naționale de Baschet Feminin, și realizează eventul campionat-cupă!
O PREMIERĂ pentru baschetul constănțean, un vis devenit realitate datorită unui sezon aproape perfect, în care echipa antrenată de Alexandru Olteanu, Alina Șerban și Volha Tămîrgeanu a pierdut doar două meciuri dintre cele 22 jucate!
CSM Constanța a închis finala cu 3-0 la general, după 71-56 în meciul decisiv cu FCC Baschet UAV Arad. Laura Miškinienė a fost în double double, cu 14 puncte și 15 recuperări! Koizar 9p (3 recuperări, 3 pase decisive), Jones 9p (3, 2), Irimia 8p (2, 1), Ghizilă 7p (3, 2), Higgins 6p (8, 0), Bianca Fota 6p, Živković 4p (8, 1), Gödri-Părău 4p (2, 7), Podar 4p (1, 1), Mărginean și Vaida au fost pe teren la această ultimă victorie și au primit, alături de ceilalți membri ai echipei, medaliile de aur ale ediției 2023/24.
Trofeul i-a fost înmânat căpitanului Annemarie Gödri-Părău chiar pe terenul unde în urmă cu 24 de ani, valoroasa noastră jucătoare câștiga primul său titlu din carieră! Ea a ridicat trofeul în aplauzele suporterilor arădeni care n-au uitat-o pe fosta lor jucătoare și căreia i-au pus maioul de joc la loc de cinste în Sala Victoria din Arad.
Felicitări, jucătoarelor, staff-ului și tuturor celor din club care au contribuit la acest succes! Mulțumim tuturor celor care au susținut echipa în acest sezon!
CSM Constanța încheie, după 7 ani, supremația celor de la Sepsi Sfântu Gheorghe și devine cea de-a 13-a campioană din istoria baschetului feminin românesc! Hai, Constanța!

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.