Conform paginii de Facebook RAPIDTV, in cursul zilei de astazi, 4 jucatori tineri de viitor se pare ca au luat drumul promovarii, fiind primii selectati si in acelasi timp si primele transferuri ale Rapidului.

Acestia sunt:

CRISTIAN ȘTEFĂNESCU (21 de ani)
Fundaș, a jucat în sezonul trecut 21 de meciuri pentru Urban Titu, în liga a treia, și este considerat o mare speranță, conducătorii clubului fiind foarte încântați de acest jucător. A mai jucat la Atletic Bradu.

CRISTIAN NICUȘOR PUȘCAȘ (21 de ani, foto)
Născut la Reghin, este mijlocaș central, și-a făcut junioratul la Steaua, a jucat pentru echipa a doua a Stelei, a fost în lotul echipei mari, la Gloria Buzău, iar în ultimele două sezoane a evoluat pentru Academica Arges, înscriind de 6 ori în 48 de meciuri, în liga secundă.

CONSTANTIN DEDU (20 de ani)
Un tânăr mijlocaș, un alt fost junior al Stelei, a mai evoluat pentru Unirea Slobozia, ultimele două sezoane găsindu-l tot la Academica Argeș, echipă cu care s-a luptat pentru promovare și pentru care a înscris o dată în 13 meciuri ale sezonului 2014/15.

LAURENȚIU CRISTIAN VENȚER (23 de ani)
Mijlocaș, a fost titular de drept în ultimele trei sezoane la Academica Argeș, în ultima ediție a ligii secunde adunând 28 de meciuri și 3 goluri, pentru piteșteni. A mai evoluat pentru CS Otopeni și Buftea.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.