Cochetul stadion din Berceni a gazduit astazi primul meci din noul sezon al Ligii a 2-a al echipei locale in fata propriilor suporteri. Dupa cele 90 de minute scorul a fost 1-1, oaspetii conducand la pauza cu 1-0 prin reusita lui Bujor.

Daca in prima parte meciul a fost destul de echilibrat, partea secunda a apartinut in totalitate gazdelor, care au alergat pe rand dupa egalare, apoi dupa victorie. Un lucru ciudat pentru un meci de Liga a 2-a a fost scorul la cornere, 18-0 pentru Berceni!!! Cine priveste aceasta statistica isi poate imagina ca a fost un asediu permanent la poarta lui Horia Iancu, insa nu a fost chiar asa, in afara de golul egalizator al lui Radu Alexandru, am mai putut nota o reluare cu capul in bara a lui Paduretu in repriza secunda si un sut din 6 metri in portar al lui Nicu Epaminonda in prima parte. De cealalta parte, Clinceniul a trecut pe langa victorie in minutul 78 cand Dragos Huiban a trimis pe langa din 2 metri.

Rezultatele complete ale etapei secunde a Ligii a 2-a, precum si clasamentul actualizat pentru ambele serii, pot fi consultate oricand AICI.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.