Meciul contra ungurilor n-a adus nicio bucurie pentru romanii de pretudindeni, formula aliniata de tata Puiu, fiind impotenta in fata unei formatii care s-a dovedit in repetate randuri rudimentara.

Sanmartean s-a miscat bine, dar n-a dat macar o pasa buna in preajma careului lor, sa nu mai vorbim de suturi.

Apararea s-a comportat acceptabil, in fata unei ofensive a ungariei inexistente.

Cel mai bun om al nostru a parut a fi chiar Budescu, pe care selectionerul Romaniei s-a gandit sa-l bage prea tarziu.

Chipciu……mai bine statea acasa.

Popa a alergat mult, da pasele ajungeau in pom.

Keseru s-a zbatut, insa fara niste creatori in spatele sau, n-a putut face mai mult.

Torje s-a miscat poate cel mai bine pe faza ofensiva, insa doar sutul periculos la coltul lung a iesit cu adevarat in evidenta.

De cealalta parte, ultrasii romani care au insotit nationala, au ales in lipsa fotbalului din teren, sa se distreze unii cu altii, impartindu-si pumni.

In peluza ocupata de noi, se aflau Dinamovisti, Rapidisti, Stelisti, Timisoreni, Clujeni, Brasoveni, Ieseni, Galateni, Constanteni….

La finalul primei reprize, din informatiile adunate, se pare ca stelistii ar fi avut chef de scandal luandu-se chiar de galateni care erau la mijloc, chestie care i-ar fi infuriat teribil pe restul ultrasilor, care cu dinamovistii in frunte le-au aplicat o corectie sanatoasa, stelistilor care nu stiau pe unde sa mai iasa. Dupa min 60 stelistii au fost rebagati in peluza romanilor, asta dupa ce un cordon de jandarmi s-a asezat intre pentru a putea sa-i separe.

Show in tribune, telenovela trista pe gazon, scor final 0-0

 

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.