Naționala U20 a României a câștigat meciul amical cu Cehia U20, scor 2-1. 

Selecționerul Bogdan Lobonț este pe plus la naționala U20. A câștigat două dintre cele 3 meciuri jucate de la înființarea echipei. Victoria de astăzi, de pe stadionul „Anghel Iordănescu” din Voluntari, a fost adusă de Deniz Giafer, gol din 6 metri, în prima repriză, și de reușita excepțională a lui Eduard Rădăslăvescu. Fotbalistul Farului a șutat imparabil de la peste 25 de metri. Următorul test al reprezentativei U20 este în compania Germaniei U20.

ROMÂNIA U20: 12. Hindrich – 2. Grosu, 3. Coubiș, 24. Giafer, 4. Buta (6. Ilie, 58) – 14. Ghindovean (20. Radaslavescu, 46), 8. Grameni (Cpt.) (21. Mărginean, 80), 18. Perianu – 10. Bani (16. Văsălie, 58), 9. Suciu (19. Istrate, 80), 7. Dumitru (11. Mustacă,  69)

Bogdan Lobonț, mulțumit de elevii săi

„Este o națională nou-înființată, dar sunt jucători tineri care au calitate și au nevoie de astfel de meciuri. Nivelul la care ei vor să ajungă este acesta – nivelul din meciul cu Portugalia, din cel cu Anglia, din cel de azi. Să ajungem la nivelul lor. Mă bucur că avem parte de astfel de meciuri, nu și de rezultatul din meciul cu Anglia, dar să fim realiști și să recunoaștem nivelul nostru și al adversarului. Obiectivul nostru este să ajungem la cel mai înalt nivel.

Ei încă sunt niște copii, cu toate că au depășit vârsta majoratului. Greșeala se face că acești copii sunt tratați ca niște adulți. Așteptările din afară referitoare la acești copii sunt ca pentru niște adulți”, a spus Bogdan Lobonț, după victoria cu Cehia U20.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.