Selecționerul Edward Iordănescu a susținut o conferință de presă înaintea meciului amical cu cu Liechtenstein, ultimul dinainte de Euro 2024.

Meciul amical dintre România și Liechtenstein este programat pe Stadionul Steaua, vineri, de la ora 21:00. Este ultimul test înaintea plecării către Campionatul European din Germania.

Edward Iordănescu, înaintea meciului amical România – Liechtenstein

„Ne dorim să avem mai multă intensitate în joc. Sunt elemente pe care vrem să le îmbunătăţim de la zi la zi. Nu am avut ritmul de competiţie la meciul cu Bulgaria, dar ne-am asumat treaba asta. Dar la meciul de mâine vom avea mai multă coerenţă, sperăm chimia jocului să funcţioneze mai bine. Calendarul a fost aglomerat comparativ cu celelalte ediţii ale turneelor finale la care a participat echipa naţională, când se organizau cantonamente de pregătire înainte. Am încercat să ridicăm un pic nivelul şi s-a resimţit oboseala, dar sunt lucruri asumate şi sperăm ca de la zi la zi să ne apropiem de nivelul pe care toţi îl dorim. Organizarea de joc oricând poate să sufere îmbunătăţiri”, a declarat Iordănescu.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.