Home Handbal Cupe Europene Dinamo, Rapid și Gloria Bistrița au cerut wild card în Liga Campionilor

Dinamo, Rapid și Gloria Bistrița au cerut wild card în Liga Campionilor

0
FOTO: Facebook @csdinamohandbal
FOTO: Facebook @csdinamohandbal

Dinamo a cerut un wild card în ediția următoare a Ligii Campionilor la handbal masculin. În competiția feminină încearcă să ajungă prin prisma unor invitații Rapid și Gloria Bistrița.

CSM București, campioana României la handbal feminin, are biletul asigurat în grupele ediției următoare de Liga Campionilor. Celelalte reprezentante „tricolore” trebuie să aștepte un răspuns din partea EHF.

Constantin Din, președintele Federației Române de Handbal, a explicat cum stau lucrurile.

„Urmează o şedinţă la Federaţia Europeană de Handbal în care se vor stabili participantele în cupele europene. Sunt câteva solicitări de upgrade din partea echipelor care şi-au câştigat dreptul de a participa în cupele europene. Astfel, Dinamo a solicitat un upgrade pentru a participa în Liga Campionilor. Wild card, da. Upgrade se cheamă trecerea de la o competiţie inferioară la una superioară.

Din punctul meu de vedere sunt şanse foarte mari şi eu sunt foarte optimist că atât Dinamo cât şi Rapid vor avea wild card şi vor juca în Liga Campionilor. Mai mult decât atât, chiar şi Bistriţa a solicitat un upgrade pentru a putea participa în Liga Campionilor! Sperăm să obţină aceste wild carduri. E un lucru curajos din punctul meu de vedere”, a spus Constantin Din.

NO COMMENTS

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here