Toate biletele pentru meciul România – Kosovo, din Liga Națiunilor, programat pe 15 noiembrie, de la ora 21:45, au fost vândute în trei zile.

România își încheie campania din Liga Națiunilor cu două meciuri acasă, la București. Pentru disputa contra kosovarilor, principalii urmăritori din grupă, nu mai există tichete.

FRF le-a scos la vânzare pe cele pentru disputa cu Cipru, de pe 18 noiembrie, ora 21:45. Prețul biletelor este de 35 lei (peluze), respectiv 60 lei (tribune). În zona VIP, prețul începe de la 300 lei. Tichetele pot fi cumpărate de pe siteul bilete.frf.ro.

„La ambele meciuri, copiii cu vârsta sub 14 ani au acces gratuit în Family Zone, sectoarele dedicate familiilor atât la tribuna 1, cât și la tribuna 2, alegând tipul biletului (copil) în efectuarea comenzii.

Datele copiilor trebuie, de asemenea, introduse în platforma de ticketing pentru a le fi eliberate bilete cu valoare zero. Pentru a putea achiziționa bilete în Family Zone, în efectuarea comenzii trebuie introduse datele cel puțin ale unui copil. Fiecare comandă poate conține maximum 5 bilete”, transmite FRF.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.