Dinamo a învins-o pe Sporting Lisabona, scor 33-29, în runda cu numărul 6 din grupa A a Ligii Campionilor la handbal masculin.

Dinamo a primit vizita singurei formații neînvinse din grupa A de Liga Campionilor. Prima repriză a fost a portughezilor, care au profitat de erorile pe faza de construcție a „dulăilor”. După 13-15 la pauză, elevii lui David Davis s-au transformat și s-au impus cu 33-29.

Eroi au fost portarul Cupara și interul egiptean Ali Zein, marcator a 7 goluri.

David David, mândru de dinamoviștii lui

„E incredibil să jucăm aici, susținătorii noștri sunt loiali și simțim că fiecare gol e ca și cum am fi marcat 100 de goluri. De aceea e frumos, aproape vital pentru noi.

Știam că trebuie să le stopăm atacurile rapide. În prima repriză am fost OK, dar în a doua mult mai bine. Rotațiile au fost cum trebuiau să fie, iar Cupara a parat multe mingi.

Înainte unui meci nu știi niciodată ce se va întâmpla. Mereu am spus că o echipă este ca o persoană, când ajungi într-un loc nou și nu știi nimic, te uiți în jur, apoi cineva vine spre tine și începe să-ți vorbească, «Salut, ce faci», te simți deja mai bine și așa mai departe. Așa e și meciul, trebuie să-l gătești 60 de minute. Poate că prima parte e mai bună sau mai rea, a doua la fel, dar ideea e că trebuie să joci 60 de minute

Am jucat deja 5-6 meciuri, cred că echipa are un nivel bun, acasă ne putem bate cu oricine, dar să spunem că putem fi între cele mai bune team-uri nu e posibil, vedem unde ne putem situa în decembrie sau unde ne dorim să ajungem în martie 2025. Trebuie să rămânem cu picioarele pe pământ”, a spus David Davis la finalul meciului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.