Federația Română de Handbal (FRH) a lansat, sâmbătă, în cadrul unei conferințe de presă, noua identitate de brand a Ligii Naționale de handbal feminin, care începând cu ediția 2017-2018 se va numi Liga Florilor.

Președintele FRH, Alexandru Dedu, a declarat că floarea de colț este un simbol potrivit pentru jucătoarele de handbal pentru că exprimă frumusețe, delicatețe, dar și rezistență și dârzenie.

Prezentă la conferința de presă, vicepreședinta Federației Române de Handbal, Steluța Luca, a afirmat că așteaptă spectacol în Liga Florilor. „Începe un nou sezon competițional, iar anul acesta va fi Liga Națională a Florilor. Este o asemănare frumoasă între handbalistele noastre și flori. De aceea sper că anul acesta vom vedea niște flori pe teren, ne dorim să vedem un spectacol”, a menționat Luca.

„Anul trecut a avut loc un lucru frumos, vorbesc despre Liga Zimbrilor la masculin, iar în momentul de față această denumire este acceptată și uzitată de toată lumea. Acum a venit rândul Ligii Naționale feminine să primească o identitate”, a spus Dedu.

Liga Florilor, ediția 2017-2018, începe, duminică, în prima etapă a sezonului regulat fiind programate următoarele partide: CSM Roman — HC Zalău, CS Rapid — CSM Slatina, Corona Brașov — HCM Râmnicu Vâlcea, Danubius Galați — Dunărea Brăila, CS Măgura Cisnădie — Universitatea Cluj, SCM Craiova — CSM Bistrița, CSM Unirea Slobozia — CSM București.

Foto: sportpictures.eu

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.