Echipa masculină de handbal CSM București are, începând vineri, un nou antrenor principal în persoana lui Vlad Caba, anunță gruparea din Capitală într-un comunicat postat pe site-ul său oficial.

În urma unei ample analize a evoluțiilor din acest debut de sezon, conducerea compartimentului handbal din cadrul CSM București a considerat că este nevoie de o schimbare la nivelul lotului echipei vicecampioane, menită să aducă un suflu nou.

În consecință, CSM București s-a despărțit pe cale amiabilă de Pau Campos Sunen și Xavier Salvador Jauma, locul acestora urmând a fi luat de antrenorul român Vlad Caba. Obiectivele echipei pentru acest sezon rămân neschimbate, precizează CSM București, care a ținut să le mulțumească celor doi tehnicieni spanioli pentru contribuția lor la formarea echipei și le urează succes în carieră.

Vlad Caba are o vastă experiență în handbalul românesc. Ca antrenor principal, a câștigat competiția europeană Cupa Challenge, în anul 2015, precum și o medalie de argint și una de bronz în Liga Națională, toate cu HC Odorhei.

Primul meci pe banca ”Tigrilor” pentru Vlad Caba se va disputa sâmbătă, de la ora 16:00, la Sala Rapid, împotriva echipei Politehnica Timișoara.

Foto: sportpictures.eu

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.