Președintele Federației Române de Handbal, Alexandru Dedu, a afirmat că interul Cristina Neagu, de la CSM București, poate deveni cea mai bună jucătoare a lumii din toate timpurile dacă va continua să aibă acceași atitudine în teren și în afara terenului.

”Îmi place foarte mult cum arată echipa și văd consistență, văd dorință, motivație și nu e un lucru ușor, ținând cont că echipa asta are jucătoare de un calibru fantastic. Dar tot timpul este loc de mai bine. În schimb, vreau să reliefez ceva. Îmi place nemaipomenit atitudinea Cristinei Neagu în teren. Și așa cum i-am spus ei la telefon o spun tuturor. Modul în care Cristina se comportă în teren și în afara lui, atât la echipa de club, cât și la echipa națională face diferența dintre o jucătoare care este de trei ori cea mai bună din lume și cea care va fi cea mai bună din lume din toate timpurile. Cristina Neagu este cea mai bună din lume și în momentul în care știi s-o pui în valoare și ea se pune în slujba echipei este un mare atu”, a declarat Dedu la Casa Olimpică.

Duminică, în etapa a treia a Grupei A a Ligii Campionilor, CSM București, victorioasă în primele două meciuri, va juca în deplasare cu echipa daneză Nykobing Falster Handball.

În decembrie, echipa feminină a României va participa la CM 2017 din Germania, iar președintele FRH își dorește un loc fruntaș, deși este conștient că echipa este tânără, în restructurare.

Naționala feminină de handbal a ocupat locul 3 la CM 2015, iar apoi locul 5 la CE 2016.

Foto: sportpictures.eu

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.