Echipele SCM Craiova și HC Zalău vor avea adversare puternice în turul al treilea preliminar al Cupei EHF la handbal feminin, DVSC-TVP (Ungaria), respectiv Hypo Niederoesterreich (Austria), potrivit tragerii la sorți efectuate marți la Viena.

SCM Craiova va juca prima manșă pe teren propriu, pe 11 sau 12 noiembrie, iar partida revanșă în deplasare, o săptămână mai târziu. HC Zalău va juca primul meci în deplasare, iar manșa secundă acasă.

SCM Craiova a intrat direct în această fază a competiției, în timp ce Debrecen VSC-TVP, fostă câștigătoare a Cupei EHF, în fostul format, a trecut de formația poloneză Metraco Zaglebie Lubin, după 23-25 și 26-20, în turul al doilea preliminar. La echipa maghiară joacă și interul român Mădălina Zamfirescu.

HC Zalău a învins echipa turcă Ankara Yenimahalle BSK în ambele partide din turul al doilea preliminar, cu 26-21 acasă și cu 34-29 în deplasare.

Hypo Niederoesterreich, în lotul căreia se află românca Teodora Măgurean, a ratat în acest sezon calificarea în grupele Ligii Campionilor, după 19-32 cu H 65 Hoors HK (Suedia) și 29-27 cu Mecalia Atletico Guardes (Spania).

Foto: sportpictures.eu

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.