Internaţionala română Cristina Neagu, cea mai bună handbalistă a lumii în 2016, a fost nominalizată la titlul de cel mai bun inter stânga al anului 2017, în ancheta realizată de portalul Handball Planet.

Contracandidatele Cristinei Neagu sunt olandeza Lois Abbingh, de la Issy Paris Hand, fostă jucătoare la HCM Baia Mare, croata Andrea Penezic (Vardar Skopje/Macedonia) şi norvegianca Veronica Kristiansen (FC Midtjylland/Danemarca).

CSM Bucureşti mai are şi alte jucătoare nominalizate în ancheta Handball-Planet.

Campioana României are o nominalizare şi la pivoţi, norvegianca Marit Frafjord, venită în vară de la Larvik, contracandidatele ei fiind sârboaica Dragana Cvijic (Vardar), olandeza Yvette Broch (Gyor) şi Ksenia Makeeva (Rusia), care joacă acum la Rostov, după ce a trecut pe la HCM Baia Mare.

Cristina Neagu a fost aleasă de două ori cea mai bună handbalistă a lumii în această anchetă, în 2015 şi 2016, Heidi Loke are trei titluri (2011, 2013, 2014), iar unguroaica Zsuzsanna Tomori s-a impus în 2012. Neagu a fost desemnată de trei ori cea mai bună handbalistă a lumii de către Federaţia Internaţională de Handbal (2010, 2015, 2016).

Foto: sportpictures.eu

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.