CSM Bucureşti a terminat la egalitate cu echipa rusă Rostov pe Don, 22-22 (11-12), duminică, în Sala Polivalentă ”Ioan Kunst Ghermănescu” din Capitală, într-un meci din Grupa principală 1 a Ligii Campionilor la handbal feminin. 

CSMB, care în urmă cu două săptămâni câştiga clar în faţa deţinătoarei trofeului, a pierdut primul său punct acasă în acest sezon, la capătul unui meci în care a fost condusă în majoritatea timpului, scrie Agerpres.

Campioana României a restabilit egalitatea, 20-20 (52), iar în min. 57 Mehmedovic a adus-o pe CSMB din nou în avantaj, 22-21, dar Katarina Bulatovic a marcat iar pentru oaspete. CSM a avut ultimul atac, a avut şi superioritate numerică, dar aruncarea Cristinei Neagu din ultimele secunde a fost apărată de Sedoikina.

Amanda Kurtovic şi Cristina Neagu au fost cele mai bune marcatoare ale echipei antrenate de Helle Thomsen, cu 5 goluri fiecare,

În clasament, CSM Bucureşti ocupă primul loc, cu 11 puncte, urmată de Gyori Audi ETO KC, 10 puncte, Rostov, 9 puncte, Nykobing Falster Handboldklub, 5 puncte, Krim, 4 puncte, FC Midtjylland, 3 puncte. Primele patru clasate se califică în sferturile de finală.

Foto: sportpictures.eu

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.