Grupul care deține licența de operare în România a bine-cunoscutului brand Unibet, a lansat de curând primul cazino on-line cu tematică 100% românească, denumit Vlad Cazino! Și pentru că este vorba de lansare, oferta de bun venit pentru jucătorii nou-înregistrați este una foarte generoasă: 50 de rotiri gratuite și bonus de 150% până la 300 de Lei!

OBȚINE BONUSURILE DE AICI

Vlad Cazino promite sa ofere o experienta prietenoasa, placuta, amuzanta si plina de adrenalina, fie ca vorbim despre mobile sau desktop. Oferta diversa, promotiile locale si rapiditatea tranzactiilor fac din Vlad Cazino un pretendent la primul loc in topul preferintelor romanilor.

“Odata cu lansarea Vlad Cazino, Kindred Group urmareste sa isi extinda amprenta pe  piata din Romania cu un brand nou, fresh, local, care scoate in evidenta umorul tipic romanesc. Speram ca jucatorii nostri sa se bucure din plin de distractia si atmosfera relaxata din Vlad Cazino.” a declarat Lucian Prisecaru, Romania Country Manager la Kindred Group.

DESCHIDE CONT AICI

Povestea brandului este spusa prin intermediul unor personaje savuroase, conduse de catre Vlad, un vampire nonconformist care este mai interest de jocurile de sloturi decat de obisnuitele indeletniciri vampiresti. Aventurile lui Vlad cu primul cazino online din Romania vor fi povestite prin intermediul traditiilor, obiceiurilor si folclorului romanesc, adaptate la actualitatea mioritica. Umorul si interactiunea dintre personaje va va duce cu gandul la seriale celebre de comedie.

Aventura lui Vlad incepe cu ideea geniala de a aduce toata atmosfera din Las Vegas direct pe telefonul tau mobil. Urmareste evolutia primului cazino online din Romania si distreaza-te alaturi de Vlad pentru a trai cu adevarat visul american!

Smecherie pe vampirie!

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.