Alexandru Dedu a fost reales preşedinte al Federaţiei Române de Handbal, cu un mandat până în 2022, după ce a câştigat alegerile cu un singur vot diferenţă, 100 faţă de cele 99 primite de contracandidata lui, Narcisa Lecuşanu, cu prilejul adunării generale de alegeri de la FR Handbal, desfăşurată miercuri la Rin Grand Hotel.

La adunarea generală de alegeri s-a înregistrat o prezenţă masivă, cu 199 reprezentanţi ai celor 202 structuri afiliate. În primul tur al votului, Dedu a obţinut 99 de voturi, Narcisa Lecuşanu – 94, iar Robert Licu – 6. Al doilea tur de scrutin a consemnat poate cea mai echilibrată luptă din istoria alegerilor pentru preşedinţia FRH, în care Dedu s-a impus cu un singur vor diferenţă (100-99), scrie Agerpres.

În lupta pentru postul de vicepreşedinte al sectorului feminin, Steluţa Luca a întrecut-o pe Mariana Tîrcă cu 125 la 72 voturi. În cursa pentru postul de vicepreşedinte la masculin, fostul arbitru Sorin Dinu s-a impus cu 108 voturi, devansându-i pe Rudi Stănescu (49) şi Daniel Georgescu (42).

Foto: sportpictures.eu

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.