CSM Bucureşti, campioana en titre, a fost învinsă neaşteptat de SCM Craiova cu scorul de 23-21 (11-12), miercuri, în Sala Polivalentă din Bănie, într-un meci din etapa a 19-a a Ligii Naţionale de handbal feminin.

CSM Bucureşti, echipă calificată în sferturile de finală ale Ligii Campionilor, cu obiectivul de a ajunge la turneul Final Four al competiţiei, a suferit prima sa înfrângere internă din acest sezon.

”Tigroaicele” nu mai pierduseră pe plan intern din data de 26 septembrie 2016, când HC Dunărea Brăila se impunea pe teren propriu cu scorul de 30-27, în etapa a 4-a a ediţiei 2016-2017.

Pentru formaţia craioveană au marcat Valentina Ardean-Elisei 6 goluri, Andreea Pricopi 5, Cristina Florianu 4, Zeljka Nikolic 3, Bobana Klikovac 2, Patricia Vizitiu 1, Andreea Rădoi 1, Teodora Popescu 1.

Golurile campioanei au fost reuşite de Cristina Neagu 5, Nathalie Hagman 5, Iulia Curea 4, Isabelle Gullden 3, Line Jorgensen 1, Marit Frafjord 1, Sabina Jacobsen 1 şi Paula Ungureanu (portar) 1.

CSM Bucureşti va susţine sâmbătă, în Rusia, un meci foarte important cu Rostov, în ultima etapă a grupelor principale, rezultatul urmând să decidă adversara sa din sferturile de finală ale Ligii Campionilor.

Foto: sportpictures.eu

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.