Antrenorul suedez Per Johansson a opinat ca CSM Bucureşti este favorită în meciul de vineri cu Metz Handball, din prima manşă a sferturilor de finală ale Ligii Campionilor la handbal feminin, dar cu condiţia ca spiritul de echipă să prevaleze individualităţilor din echipă.

CSM Bucureşti primeşte vineri replica echipei franceze Metz Handball, în prima manşă a sferturilor Ligii Campionilor la handbal feminin, partidă arbitrată de sârboaicele Branka Maric şi Zorica Masic. Meciul are loc de la ora 20,30 la Sala Polivalentă din Capitală.

”Vom înfrunta o echipă franceză puternică, Metz. Forţa lor stă în buna organizare, în disciplină, nu au făcut cadouri în meciurile jucate până acum. Au un playmaker foarte bun, Zaadi (Deuna – n.r.), şi interul drept Gros (Ana – n.r.) este puternic, dar de asemenea poate fi pentru noi un avantaj. Ştim că sunt foarte disciplinate, dar noi suntem pregătiţi pentru ele, pentru că nu sunt jucătoare imprevizibile.

Cred că asta e principalul meu obiectiv. Aşa a fost şi anul trecut. Sunt jucătoare foarte bune, fiecare dintre ele, dar ca să formezi o echipă trebuie să faci lucrurile corecte şi ăsta e jobul meu”, a declarat antrenorul Per Johansson la conferinţa oficială de presă de joi, scrie Agerpres.

Anul trecut, în martie, Johansson a preluat CSM Bucureşti cu care a reuşit calificarea în Final Four după o dublă victorie împotriva echipei maghiare Ferencvaros Budapesta (30-25, 27-26). În acest an, suedezul a venit tot în martie, dar a reuşit să dispute două meciuri în Cupa României, înainte de dubla decisivă cu Metz.

Johansson a opinat că medalia de bronz de anul trecut a fost un rezultat bun, dar CSM Bucureşti se poate considera printre marile favorite la medalia de aur din acest an doar dacă va juca la cel mai bun nivel al său în dubla cu Metz.

Foto: sportpictures.eu

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here