Echipa masculină de handbal CSM Bucureşti şi-a întărit staff-ul tehnic de miercuri cu portughezul Paulo Jorge Pereira, a anunţat clubul pe site-ul său oficial.

”Sunt bucuros pentru încrederea pe care conducerea clubului CSM Bucureşti o are în calităţile mele. Sunt de asemenea bucuros pentru faptul că am ocazia să fac parte din staff-ul tehnic al unei echipe atât de importante din handbalul românesc. Vom da totul pentru a obţine cele mai bune performanţe cu CSM Bucureşti”, a declarat Paulo Pereira.

Selecţioner al Portugaliei, echipă pe care a reuşit să o califice la barajul pentru Campionatul Mondial de anul viitor, Paulo Pereira va debuta joi 12 aprilie, la Călăraşi, acolo unde CSM Bucureşti susţine o partidă importantă în economia finalului de sezon în Liga Zimbrilor.

În vârstă de 53 de ani, Paulo Pereira a pregătit de-a lungul carierei sale, printre altele, echipa FC Porto (masculin) şi naţionalele Angolei şi Tunisiei (feminin).

Paulo Pereira se va afla pe banca tehnică a echipei bucureştene în acest final de sezon, în care aceasta ”visează încă la titlul de campioană”.

Foto: Facebook / CSM Bucuresti

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.