Echipa feminină de handbal CSM Bucureşti, care şi-a asigurat al patrulea său titlu consecutiv de campioană a României, le-a transferat pe jucătoarele slovene Barbara Lazovic şi Elizabeth Omoregie, a anunţat clubul pe site-ul său oficial.

Barbara Lazovic este a patra jucătoare de la Vardar Skopje care va veni la vară în capitala României, după sârboaicele Andrea Lekic şi Dragana Cvijic şi muntenegreanca Jovanka Radicevic. Lazovic a evoluat patru sezoane pentru campioana Macedoniei, interul dreapta semnând o înţelegere valabilă pe un an şi va juca la CSM Bucureşti cu numărul 15.

Slovena de 30 de ani a acceptat propunerea din partea CSM Bucureşti, fiind la prima experienţă în afara spaţiului ex-iugoslav. Lazovic a mai jucat până acum în carieră la ZRK Brezice (2006-2007), RK Krim Ljubljana (2007-2009 şi 2010-2014), ZRK Zajecar etc.

Coordonatoarea de joc echipei RK Krim Ljubljana, Elizabeth Omoregie, a semnat şi ea un contract valabil pe un sezon şi va purta tricoul cu numărul 17 la CSM Bucureşti, scrie Agerpres.

Omoregie (21 ani) a ajuns la campioana Sloveniei pe când era încă la liceu. Născută în Atena şi crescută în Plevna (Bulgaria), Omoregie a obţinut, în octombrie 2017, cetăţenia slovenă, după ce a evoluat pentru naţionala Bulgariei. Cu Krim Ljubljana, sportiva a câştigat de două ori titlul în Slovenia, de trei ori Cupa Sloveniei şi de trei ori Supercupa Sloveniei.

Din vară, CSMB se va despărţi şi de franţuzoaicele Gnonsiane Niombla şi Camille Ayglon Saurina, care s-au înţeles deja cu Metz, respectiv Nantes, dar şi de centrul suedez Isabelle Gullden, care va juca la formaţia franceză Brest.

Totodată, cinci jucătoare, Oana Manea, Paula Ungureanu, Jelena Grubisic, Majda Mehmedovic şi Iulia Curea, şi-au prelungit contractele cu clubul.

Campioana României a anunţat în februarie că din vară trei jucătoare de la Vardar Skopje vor evolua pentru CSM, sârboaicele Andrea Lekic şi Dragana Cvijic şi muntenegreanca Jovanka Radicevic.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.