CSA Steaua Bucureşti a învins-o pe vicecampioana CSM Bucureşti cu scorul de 28-25 (13-12, 24-24), după aruncările de departajare, luni seara, în deplasare, în Sala Rapid, în al doilea meci al semifinalei Ligii Naţionale de handbal masculin.

Cum CSMB câştigase primul duel, cu 25-21, în deplasare, la Chiajna, partida decisivă urmând să se joace pe 10 mai, la Chiajna.

Meciul de luni a fost unul echilibrat şi dramatic pe final, când Steaua a avut şansa de a obţine victoria în ultimele secunde, dar portarul Sunjic a apărat o aruncare de la 7 metri executată de Florea când mai erau patru secunde. CSMB a repus rapid apoi şi a marcat, dar golul a fost anulat pentru că antrenorul Paulo Pereira ceruse timeout, scrie Agerpres.

La aruncările de la 7 metri, CSA a marcat prin Georgescu, Mihalcea, Roşu şi Stavrositu, în timp ce pentru ”tigri” a punctat doar Georgievski, portarul iranian Babasafari apărând şuturile lui Robledo şi Negru.

Pentru Steaua au înscris Stavrositu, A. Roşu, I. Georgescu, Florea şi Aslanian, câte 4 goluri, Bizău 3, Talas 2, Mihalcea 2, Johannson 1.

Dinamo este prima finalistă a campionatului, după ce a învins-o pe Potaissa Turda cu 26-25 şi 32-27.

Meciurile din play-off se joacă după sistemul cel mai bun din trei partide.

Foto: sportpictures.eu

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.