Finala Ligii Zimbrilor va avea parte de un meci decisiv. Steaua a învins-o pe Dinamo în Ştefan cel Mare, scor 27-26, iar campioana României se va afla după meciul de miercurea viitoare.

Au fost momente de panică la finala campionatului de handbal. Steaua s-a impus pe terenul campioanei en-titre Dinamo şi a împins duelul în meci decisiv, dar finalul partidei un incident a provocat panică. Portarul Saeid Heidaridad a căzut din picioare, din senin, în drumul spre vestiare.

Portarul clubului Dinamo ar fi leşinat după ce acuzat dureri în zona abdomenului. S-a ridicat în cele din urmă, după câteva minute de panică. Acesta a primit îngrijiri la vestiare.

Steaua s-a impus cu 27-26 pe terenul rivalei Dinamo în meciul doi al finalei Ligii Zimbrilor, dar finalul, şi aşa unul trist pentru „câini”, putea fi unul dramatic.

Dinamovistul Descat, cel mai bun marcator al meciului, a avut ocazia de a egala în ultimele secunde, dar aruncarea lui a lovit bara porții steliste. Dinamo – Steaua s-a terminat scorul 26-27, iar situația la general este 1-1, după primele două meciuri ale finalei.

Dinamo este campioana ultimelor două sezoane. Meciul decisiv va fi programat miercuri.

Foto: sportpictures.eu

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.