CSM Bucureşti a fost învinsă fără drept de apel de echipa norvegiană Vipers Kristiansand, cu scorul de 31-26 (16-11), duminică, în Sala Dinamo din Capitală, într-un meci din Grupa D a Ligii Campionilor la handbal feminin.

CSM Bucureşti, care pe 20 octombrie câştigat cu 29-27 la Kristiansand, a făcut unul dintre cele mai slabe meciuri din acest sezon şi a suferit al doilea eşec din grupă. Pentru scandinave a fost prima victorie în Liga Campionilor.

CSM nu mai pierduse acasă la o diferenţă de cinci goluri în Champions League din 16 februarie 2016, când Vardar Skopje câştiga cu 30-25 la Bucureşti.

Vipers a condus cu 2-0, după care CSM a întors scorul şi s-a desprins la 5-3, dar nordicele au egalat, 5-5 şi 6-6. Echipa norvegiană a rupt apoi echilibrul, prin cinci goluri consecutive, 6-11 (min. 18). Vipers Kristiansand a avut şi şase goluri în plus, iar la pauză a condus cu 16-11.

În repriza secundă, CSM Bucureşti a reuşit să se apropie la trei goluri pe tabelă, 19-22 (43), dar pentru puţin timp, deoarece oaspetele şi-au refăcut avantajul şi au câştigat cu 31-26.

Cristina Neagu şi Jovanka Radicevic au marcat câte 8 goluri pentru ”tigroaice”, Andrea Lekic a reuşit 4, Majda Mehmedovic 3, Amanda Kurtovic 2, Oana Manea 1.

În celălalt meci din grupă, FTC-Rail Cargo Hungaria a dispus de SG BBM Bietigheim cu 33-30.

FTC-Rail Cargo Hungaria ocupă primul loc, cu 6 puncte, urmată de CSM Bucureşti, 4 puncte, Vipers Kristiansand, 3 puncte, SG BBM Bietigheim, 3 puncte. Primele trei clasate se califică în grupele principale.

Foto: sportpictures.eu

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.