Dinamo Bucureşti a învins echipa spaniolă Abanca Ademar Leon cu scorul de 35-30 (18-15), joi seara, pe teren propriu, într-un meci din Grupa D a Ligii Campionilor la handbal masculin.

<<AICI AI BONUSURI DE 1.000 DE EURO LA CELE MAI BUNE CASE DE PARIURI>>

Campioana României a făcut un joc excelent şi a obţinut o victorie foarte preţioasă în perspectiva calificării în play-off-ul competiţiei. Ademar se impusese în meciul tur cu 31-28.

Dinamo s-a desprins în min. 9 la două goluri, 6-4, iar în min. 14 avantajul gazdelor crescuse la patru goluri, 10-6. Diferenţa maximă din prima repriză a fost de cinci goluri, 13-8 (18). Ibericii au reacţionat bine pe finalul primei reprize şi s-au apropiat la un moment dat la un gol, dar Dinamo a intrat la pauză cu avans de trei goluri, 18-15, notează Agerpres.

La reluare, Dinamo şi-a mărit ecartul la şase goluri, 21-15 (35), diferenţa maximă din repriza secundă fiind de şase goluri. Jucătorii din Şoseaua Ştefan cel Mare au arătat constanţă pe parcursul jocului şi au reuşit să se impună cu 35-30.

Cel mai bun jucător al dinamoviştilor a fost tunisianul Amine Bannour, autor a 11 goluri. Au mai înscris Vitali Komogorov 7 goluri, Hugo Descat 4, Andras Szasz 4, Răzvan Gavriloaia 3, Kamel Alouini 3, Ciprian Şandru 2, Seyed Alireza Mousavi 1.

În clasament, Dinamo a urcat pe primul loc, cu 10 puncte (7 jocuri), urmată de Abanca Ademar Leon, 9 p (7 j), Orlen Wisla Plock, 8 p (6 j), Elverum Handball, 8 p (6 j), Riihimaen Cocks, 2 p (6 j), Wacker Thun, 1 p (6 j).

Dinamo va juca următorul meci pe 18 noiembrie, în deplasare, cu Elverum Handball.

Foto: sportpictures.eu

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.