Campioana olimpică en titre, Rusia, a fost învinsă surprinzător de selecţionata secundă a României, cu scorul de 25-24 (11-12), vineri, în Sala Polivalentă ”Ioan Kunst-Ghermănescu” din Bucureşti, în partida de debut a ediţiei a 50-a a Trofeului Carpaţi la handbal feminin.

Golul victoriei a fost marcat de extrema Cristina Boian, pe contraatac.

Rusia a condus la un singur gol la pauză, cu 12-11, după un joc foarte bun de apărare al României B. În partea secundă, tricolorele au reuşit să preia conducere la două goluri, cu 16-14 şi 19-17. Rusia a restabilit egalitatea, 20-20, cu zece minute înainte de final, dar România B a continuat să joace excelent şi a smuls victoria.

România B: Paula Teodorescu, Diana Ciucă – Nicoleta Dincă 2, Bianca Bazaliu 4, Raluca Petruş 1, Anca Polocoşer 2, Andreea Târşoagă 1, Andreea Popa 6 goluri, Mădălina Zamfirescu 1, Daria Bucur, Alina Ilie, Ştefania Lazăr 3, Cristina Boian 1, Sonia Seraficeanu 1, Mădălina Conache, Lorena Ostase 3. Selecţioner: Ambros Martin.

În al doilea meci de vineri, România A a dispus de echipa Serbiei, scor 29-26.

Turneul de la Bucureşti este o ultimă verificare pentru cele trei echipe înaintea Campionatului European din Franţa (29 noiembrie – 16 decembrie).

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.