Adversare infernale pentru Brăila și Buzău

0

SCM Gloria Buzău și HC Dunărea Brăila și-au aflat marți, la Viena, adversarele din turul al treilea preliminar al EHF European League. Ambele vor întâlni adversare puternice, Nantes și Viborg.

SCM Gloria Buzău va întâlni pe Nantes, reprezentanta Franței, care are în componență jucătoare cu mare experiență, precum Camille Ayglon-Saurina sau Nathalie Hagman, ambele trecute pe la CSM București. Nantes a terminat a patra în sezonul trecut, la egalitate de puncte cu Fleury, locul 3, la opt puncte de primele două poziții.

Dunărea Brăila va trebui să treacă de un colos al Europei pentru a evolua în grupele EHF European League. Echipa lui Neven Hrupec va da piept cu Viborg, triplă câștigătoare a Ligii Campionilor și antrenată în prezent de Jakob Vestergaard. Viborg este liderul din Danemarca, are opt victorii din tot atâtea partide disputate și o are în lot pe fosta jucătoare a CSM-ului, Maria Fisker.

Meciurile vor avea loc pe 14 și 21 noiembrie. Brăila va disputa returul în deplasare, în timp ce Gloria Buzău are returul programat acasă.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.