Un nou meci in care DINAMO umple traista adversarilor. De data aceasta este vorba de adversara din primul tur de calificare in Cupa EHF, Energia Targu Jiu. Scor final 38-24.

DINAMO a pus stapanire pe meci de la inceput, scorul pauzei fiind 15-11. Partida se anunta mai echilibrata decat o arata scorul final, insa repriza a 2-a a meciului a fost una in care cainii s-au dezlantuit si au marcat 23 de goluri. Cu 3 motoare turate la maxim, Pierre Ragot, Ibrahima Diaw si Jakow Vrankovic, DINAMO nu a avut mila si a inscris din orice pozitie, asigurandu-si teoretic, accesul in turul 2 de calificari al competitiei.

„A fost greu sa joc impotriva fostilor colegi, insa DINAMO este o echipa foarte puternica acum. Nu mai avem nicio sansa de calificare, uitati-va cat e scorul…” a declarat Adrian Chirut–Energia Targu Jiu.

„Vom juca meciul retur pentru palmares si onoare, nu cred ca se mai pune problema sa mai avem vreo sansa de calificare. Experienta jucatorilor straini ai lui DINAMO si-a spus cuvantul, sunt mai buni ca noi, nu avem ce face. Dintre toti adversarii posibili noi am picat cu cel mai greu”, a declarat antrenorul Energiei, Liviu Andries.

„Ne-am dezlantuit in partea secunda, ne-au iesit multe scheme lucrate la antrenamente. Inca nu suntem calificati, trebuie sa ramanem concentrati si pentru retur”–Ibrahima Diaw, DINAMO.

1 COMENTARIU

  1. iar scuze ,analfabetule pune mina pe carte invata 2 cuvinte in engleza si lasa-te ca esti nimeni nici la grupa mica 1-4 nu stii , afara din handbal !!!!andries demisia !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.