Miercuri seara, sala Rapid a fost martora la un nou show marca CSM Bucuresti intr-un meci din etapa a 8-a a Ligii Nationale de Handbal Masculin. Oaspeti au fost cei de la Energia Targu Jiu, echipa in foame de puncte, cu doar doua victorii in acest sezon.

Prima parte a meciului a fost foarte echilibrata, ambele echipe preluand pe rand conducerea, dar nu la mai mult de un gol. Singura diferenta de doua goluri am notat-o inainte de pauza, cand Targu Jiu a si stabilit rezultatul in favoarea sa, 11-13. In prima repriza, portarul oaspetilor, George Selaru, a avut 5 interventii foarte bune, care au ajutat din plin echipa.

Desi spectatorii din sala Rapid isi faceau griji la pauza, in partea secunda „Tigrii” au aratat un joc mult mai consistent, creativ si totodata spectaculos, cu 3 reusite „aeriene”. De notat ca in poarta vicecampioanei, Ionut Iancu l-a inlocuit pe Mario Blazevic la finalul primei parti si a reusit 8 parade spectaculoase. De notat ca in minutul 43, portarul gorjenilor, Selaru, cel care a avut o evolutie foarte buna pana atunci, a vazut „rosu” direct pentru un fault dur in afara semicercului propriu.

Scorul final 30-22 nu mira pe nimeni, cei mai buni marcatori ai clubului din capitala fiind Andrei Negru cu 8 reusite(4 din 7 metri, fructificand astfel toate loviturile avute) si Javier Humet cu 7 reusite. Pentru gorjeni, Adrian Chirut, Madalin Tutu si Constantin Manescu au punctat de cate 5 ori.

Pentru CSM urmeaza deplasarea de marti la Resita, unde va intalni revelatia campionatului HC Adrian Petrea, iar Energia va primi pe teren propriu vizita Stelei.

Puteti consulta programul Ligii Nationale, precum si clasamentul si rezultatele la zi AICI.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.