Steaua se impune in fata revelatiei acestui sezon, clubul nou promovat din Resita, care poarta numele patronului echipei, HC Adrian Petrea. Meciul nu a fost usor pentru ros-albastri, acestia vazandu-se condusi la pauza cu 1 gol, 13-14, dupa ce oaspetii au avut si 4 goluri avans in prima parte.

Capitanul Ionut Georgescu a intrat foarte nervos la cabine, reprosand intregii echipe superficialitatea cu care au fost tratate fazele de aparare.

Dupa pauza multe dintre greselile in aparare din prima parte ale militarilor au fost remediate, astfel ca acestia au rasturnat situatia pe tabela, impunandu-se in final cu 27-22 in fata unei echipe destul de solide. Cel mai bun marcator pentru Steaua a fost internationalul Daniel Florea cu 8 goluri, in vreme ce pentru Resita, Ilie Vaidasigan a inscris de 6 ori.

Pentru Steaua urmeaza un derby de foc pe terenul eternei rivale, DINAMO BUCURESTI, sambata viitoare de la 19.35, in timp ce HC Adrian Petrea va primi joi vizita Politehnicii Timisoara. Puteti consulta programul etapelor, precum si clasamentul la zi, cu toate rezultatele actualizate AICI.

De mentionat si faptul ca galeria Stelei a fost formata din echipa de rugby a clubului, capitanul acesteia, „stejarul” Viorel Lucaci(FOTO), fiind cel care a dat lovitura de inceput.DSC_0062

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.