Steaua a suferit o infrangere dramatica in etapa a 12-a a Ligii Nationale in fata celor de la HC Odorhei. Maghiarii au condus partida de la un capat la celalalt, cea mai mare diferenta inregistrandu-se in prima parte a meciului cand s-a ajuns la 13-7 pentru oaspeti. A fost momentul cand Coco Mihaila a cerut time-out, iar dupa reluarea jocului Steaua a revenit la doua goluri in urma oaspetilor, 12-14.

La pauza maghiarii au intrat in avantaj cu un gol, 15-16, iar filmul reprizei secunde a fost foarte simplu, cu Steaua alergand in permanenta dupa egalare. Finalul a fost unul dramatic, cu 40 de secunde inainte de final, scorul era egal 29-29, iar Steaua avea atacul, capitanul Ionut Georgescu ratand incredibil singur cu portarul. Pe contra-atac, Odorheiul a ajuns la poarta si a beneficiat de o aruncare de la 7 metri cu 5 secunde inainte de final, transformata cu emotii..scor final Steaua-HC Odorhei 29-30.

Cei mai buni marcatori au fost Markez de la Odorhei cu 11 goluri, de la Steaua Georgescu si Florea inscriind de 8 ori fiecare. Pentru Steaua urmeaza marti o partida foarte grea impotriva CSM Bucuresti, HC Odorhei urmand sa primeasca tot marti vizita Politehnicii Timisoara.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.