CSM București și HCM Baia Mare s-au întâlnit în derby-ul de nivel european al României, în etapa care a închis turul Ligii Naționale de Handbal Feminin.

A fost o victorie destul de muncita a „tigroaicelor”, care au controlat destul de bine jocul, chiar daca in prima parte, HCM a condus chiar si la 3 goluri, 11-8. In uralele celor 2000 de spectatori prezenti in Sala Polivalenta, campioanele au intors scorul pana la pauza, intrand in avantaj 15-12 la cabine.

A urmat o repriza secunda saraca in goluri, asta si datorita formei de zile mari a portarilor, atat Pessoa cat si Ionica Munteanu reusind parade de exceptie. Bucureștencele s-au impus cu 24-21  și au astfel victorii pe linie în competiția internă. Pentru băimărence au fost primele puncte pierdute în cele 13 etape.

Cea mai buna jucatoare a partidei a fost Line Jorgensen, cu 7 goluri marcate. Pentru CSM au mai inscris Bella Gullden de 5 ori, Mica Bradeanu si Fernanda da Silva de 3 ori, Ana Paula Rodriguez de 2 ori, Katya Vetkova, Maria Fisker, Oana Manea si Carmen Martin cate 1 gol.

Pentru oaspete Katarina Jezic si Melinda Geiger au fost principalele marcatoare, cu cate 4 reusite.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.