GRUPA C

GERMANIA vs. ARGENTINA 33-13 (17-8)

In minutul 11, Susan Muller inscria al 7-lea sau gol in aceasta partida, ducand scorul la 8-1, cu un procentaj de reusita de 100%! Era foarte clar ca va fi doar o demonstratie de forta a Germaniei in aceasta partida, drept pentru care jucatoarea lui Bietigheim a fost inlocuita, pentru a nu risca vreo accidentare. Ea a ramas si cea mai buna marcatoare a partidei, de la Argentina au inscris de cate 4 ori Luciana Mendoza si Elke Karsten.

CONGO vs. BRAZILIA 11-26 (4-14)

Meci fara probleme pentru brazilience, Alexandra Nascimento de la Baia Mare a fost golgheter cu 7 goluri din 7 aruncari. Mayssa Pessoa a evoluat in acest meci si a avut 10 parade la cele 21 de suturi ale africancelor, inclusiv 1 lovitura de pedeapsa din 4.

COREEA vs. FRANTA 22-22 (11-11)

Un nou thriller in aceasta grupa in care este implicata campioana Asiei. Meciul a fost de o intensitate maxima, cu numeroase oportunitati si eliminari pe final, practic oricare din echipe ar fi putut castiga. Franta se distantase la 3 goluri diferenta in ultimele 10 minute, insa asiaticele au revenit preluand conducerea la 22-21. Jihae Jung a inscris de 8 ori pentru Coreea, pentru Franta remarcandu-se Estelle Nze Minko cu 7 goluri.

GRUPA D

PUERTO RICO vs. NORVEGIA 13-39 (6-17)

Spre amuzamentul intregii sali, Puerto Rico a condus Norvegia cu 2-0, desigur niciun suporter nordic din cei 2000 prezenti la Arena Nord nu si-a facut macar pentru o secunda probleme ca s-ar putea prefigura o surpriza, desi pentru Norvegia piesa grea Heidi Loke a fost menajata si nu a evoluat nici macar o secunda, la fel si portarita Kari Grimsbo. Linn Sulland a fost jucatoarea meciului cu 7 goluri din 7 aruncari.

RUSIA vs. SPANIA 28-26 (16-14)

Un meci foarte bun intre doua dintre cele mai puternice echipe ale turneului de pana acum. Cele doua echipe au mers brat la brat pana inspre minutul 53 cand Rusia a reusit sa se desprinda la 4 goluri diferenta. Irina Bliznova a inscris de 7 ori pentru rusoaice, in timp ce pentru iberice, din nou, cea mai buna marcatoare a fost Carmen Martin cu 6 reusite, boltele sale fiind aplaudate la scena deschisa de suporterii norvegieni prezenti in Arena Nord.

KAZAKHSTAN vs. ROMANIA 20-36 (12-18)

Tot ce trebuie sa stiti despre meciul tricolorelor puteti gasi in acest articol.

In grupele A si B a fost zi de pauza, urmand ca astazi sa avem zi de meciuri in toate grupele, capul de afis, evident, ROMANIA vs. Spania, de la 19.15, ora Romaniei.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.