HCM Minaur Baia Mare a pierdut jocul de azi cu HC Odorhei din Liga Nationala, scor 24-25, dupa ce a facut totusi un meci mare in fata unei echipe fruntase din Romania.

Campionii Romaniei au fost purtati pe val de cei peste 2000 de fani din Sala Polivalenta Lascar Pana si au condus la pauza cu 13-11.

Oaspetii si-au revenit totusi in partea secunda, au avut un finis extraordinar, totusi, Minaur a ratat sansa egalarii in ultima secunda.

Sansa egalării a fost ratată de Albert Cristescu din nouă metri, în fața lui aflându-se doar trei jucători oaspeți, restul fiind eliminati.

Vladimir Rusia a înscris de şase ori pentru echipa antrenată de Vlad Caba, HC Odorhei,  însă cel mai bun marcator al partidei a fost Ivan Karacic, cu 11 reuşite. În ziua în care a împlinit 29 de ani, Chike Onyejekwe a înscris două goluri.

In meciul urmator, HCM va da piept în deplasare cu CSM București, vice-campioana din sezonul precedent. Partida de la București se va disputa pe 12 decembrie începând cu ora 13:45.

Minaur ramane pe 9 in LN, cu 23 de puncte, dupa 15 jocuri la activ, ultimele 2 fiind infrangeri, 6 per total in acest sezon. Odorhei urca pe 2 in Romania, cu 33 de puncte dupa a 11-a victorie din sezon, depasind CSM Bucuresti la 2 lungimi.

Dan Alexandru

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.