Romania s-a calificat in semifinalele Campionatului Mondial de handbal feminin, dupa o victorie uriasa in fata Danemarcei, tara gazda, scor 31-30, dupa 2 reprize de prelungiri.

Dupa meci, iata ce a spus cea mai buna jucatoare din meciul cu Danemarca: „Sunt extrem de fericita pentru aceasta victorie. Am ratat acel 7 metri, am incercat sa ma ridic. Acestea sunt momentele cele mai grele din viata unui sportiv. Am demonstrat inca o data ca am avut o victorie unita. Am castigat impotriva absolut tuturor! Tuturor! Le multumesc acestor fete minunate, am facut un meci extraordinar!

Sa le fie rusine celor care ne-au criticat! Cand spunem ca jucam pentru noi, spunem ca jucam pentru noi si familiile noastre! Vreau sa le multumesc oamenilor care ne-au sustinut indiferent de rezultate”, a spus Cristina Neagu la Dolce Sport.

La interviul DolceSport a fost si antrenorul Tomas Ryde, care a declarat: „Am incercat sa iau cele mai bune solutii in defensiva. Au fost cateva probleme, dar am incercat sa jucam, sa iesim la atac. Paula Ungureanu a fost fantastica, i-am dat o pauza ca s-o introduc in poarta cu mintea limpede. Pe Cristina Neagu nu pot fi suparat pentru acel 7 metri”, a spus Tomas Ryde pentru Dolce Sport.

Romania va infrunta Norvegia in semifinale, vineri seara pe 18 decembrie.

Dan Alexandru

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.