Handbalista Ada Nechita a declarat, luni noapte, că la Campionatul Mondial din Danemarca, naţionala României nu a obţinut doar o medalie, ci a câştigat o echipă de luptătoare, subliniind că jucătoarele vor face totul pentru a se menţine cât mai sus.

Iata ce a declarat Ada la sosirea pe aeroportul Otopeni:

„Noi ne-am dorit mai mult, am luptat până în ultima secundă pentru a termina cât mai sus. Noi suntem mulţumite de ceea ce am realizat, de calitatea jocului şi de ceea ce am câştigat în Danemarca, şi nu e vorba doar de medalie, am câştigat o echipă de luptătoare. Ne-am dorit să oferim un motiv în plus de bucurie românilor E cel mai frumos cadou pe care ni-l puteam face chiar noi. Lumea aşteaptă mai mult, şi noi ne dorim mai mult şi e important să ne menţinem acolo sus. Vom face tot ce ţine de noi pentru a face acest lucru. Sunt foarte fericită şi foarte obosită pentru că a fost o perioada foarte grea pentru noi, dar acum satisfacţia e mult mai mare şi muncă noastră a fost răsplătită înzecit. Vreau să multumesc tuturor românilor care au fost alături de noi, care au strigat atât de mult de le-au răguşit vocile, dar şi celor care au fost cu sufletul alături de noi”, a declarat Ada Nechita.

Lotul echipei naţionale a României a ajuns luni noapte la Bucureşti, fiind aşteptat la salonul oficial al Aeroportului Henri Coandă de ministrul Tineretului şi Sportului, Elisabeta Lipă, secretarul de stat în MTS, Carmen Tocală şi de preşedintele Federaţiei Române de Handbal, Alexandru Dedu.

Romania a castigat bronzul la CM de handbal, dupa o finala mica in care am triumfat in fata Poloniei, scor 31-22.

Dan Alexandru

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.