Revista germană Bunte afirmă marți că Michael Schumacher (46 ani), victima unui dramatic accident de schi acum aproape doi ani la Meribel (Franța), beneficiază de câteva zile ”de un miracol de Crăciun” și poate merge din nou.

Acest lucru a fost confirmat si de marele cotidian francez L’Equipe.

”Michael este foarte slăbit. Însă poate merge, cu ajutorul medicului său. A reușit a face câțiva pași și-și poate ridica brațul”, scrie Bunte, citând o sursă anonimă.

Fostul pilot de Formula 1 Michael Schumacher a suferit pe 30 decembrie 2013 un accident în staţiunea franceză Meribel.

Jandarmeria montană din Courcheval, care a intervenit după accidentul lui Schumacher, a precizat tot atunci că germanul a suferit „un traumatism cranian sever”.

Directorul general al staţiunii, Christophe Gernignon-Lecomte, a declarat pentru RMC că Schumacher era agitat dar conştient, după accident. „Nu ştiu cu adevărat gravitatea accidentării, deocamdată are loc o anchetă. El a căzut la 11.07, în afara pistei, la Meribel. Avea cască şi s-a lovit cu capul de o stâncă. Intervenţia a fost rapidă, la ora 11.15, el fiind transportat cu elicopterul la spital. Era şocat, puţin agitat, dar conştient. Probabil este un traumatism cranian, dar nu este grav”, a afirmat Gernignon-Lecomte.

Dan Alexandru

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.