Fetele de la echipa nationala de handbal feminin spera ca autoritatile le vor acorda dreptul la o renta viagera dupa performanta extraordinara de la Campionatul Mondial din Danemarca.

Potrivit legislatiei aflata in vigoare, primesc renta viagera numai sportivii romani care reusesc sa castige titluri mondiale si europene sau medalii la Jocurile Olimpice.

„Rugamintea noastra, a celor care am facut ceva pentru handbalul romanesc, a fost sa primim si noi o renta viagera pentru ca acum primesc rente doar cei care castiga medalii de aur la campionatele mondiale si europene sau cele trei medalii la Jocurile Olimpice”, declara la Palatul Victoria Narcisa Lecusanu, medaliata cu argint la CM 2005.

La randul ei, pivotul Oana Manea a declarat si ea:

„Speram sa ni se aprobe si noua cererea de a primi renta viagera, pentru ca sportul poti sa il practici numai atat cat te lasa corpul”, puncta Manea, tot la festivitatea de premiere de la Guvern.

Nationala feminina de handbal a Romaniei a realizat o performanta extraordinara la Campionatul Mondial din Danemarca, acolo unde a incheiat competitia pe locul al treilea.

Dan Alexandru

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.