Campioanele de la CSM Bucuresti au evoluat pentru ultima data in acest an intr-o partida amicala in compania fetelor de la CSM Ploiesti. Desi s-a dorit a fi o partida scoala, jucatoarele au fost foarte surprinse sa vada ca sala Apollo din capitala era pe jumatate plina de spectatori infometati de handbal.

Campioanele s-au impus cu 31-24(13-11), la capatul unui meci in care au facut diverse improvizatii, cum ar fi folosirea lui Carmen Martin pe postul de inter dreapta. Referitor la acest aspect, Cristina Varzaru a declarat: „Carmen are schimbari de directie foarte rapide si miscari bune pentru a evolua pe acest post. Pe langa asta, am si eu mai mult timp la dispozitie sa evoluez pe postul de extrema :)”

Din lotul tigroaicelor au lipsit jucatoarele din Brazilia care au liber pana pe 2 ianuarie si accidentatele Line Jorgensen (aflata in Danemarca), Linea Torstenson si Maria Fisker, prezente in tribuna.

Prima partida a anului 2016 va fi in Liga Nationala pe 5 ianuarie la 19.45, cand CSM Bucuresti va evolua in sala Apollo impotriva Magurei Cisnadie, urmand ca pe 9 ianuarie sa aiba loc partida de la Skopje din Liga Campionilor, impotriva lui Vardar.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.